Tiedustelut:
050-5099801

blum-mekanismit

Tandembox-laatikosto
Tandembox-laatikosto
Tandembox-laatikosto
AVENTOS HF aukipitolaite
AVENTOS HK-S aukipitolaite
CLIP TOP BLUMOTION sarana
CLIP TOP BLUMOTION sarana

BLUM-mekanismit ovat syntyneet pitkän kehitystyön tuloksena, joiden tarkoituksena on tehdä arjesta sujuvampaa. Hyvin suunnitellut avausmekanismit helpottavat haastavien tilojen suunnittelua ja tarjoavat vaihtoehdon vetimille. Säilytysmekanismien avulla hyödynnät kaappitilan kaikkein tehokkaimmin ja löydät helposti paikan jokaiselle tavaralle.

 

Tandembox - Vuosien kestosuosikki

 

Tandembox on kestävä ja käytettävyydeltään vakaa, hiljainen ja miellyttävä. Ei ole siis mikään ihme, että Tandembox on ollut vahvasti läsnä suomalaisissa keittiöissä jo 25 vuotta. Blum valmistaa kaikki Tandembox-laatikot Itävallassa.

 

Tandembox on kestävä ja vakaa laatikko. Se vetää itsensä pehmeästi kiinni Blumotion-vaimennuksen avulla. Kiskon liuku on kevyttä ja hiljaista. Tandembox-laatikko on kokonaan ulostuleva. Myös perimmäisiin tavaroihin on helppo ulottua. Laatikko on tukeva eikä repsota vuosienkaan käytön jälkeen.

 

Tandembox ilahduttaa käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Itävaltalainen Blum lupaa vetolaatikoillensa peräti 100 000 avautumiskertaa.

 

 

Saranat - Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa

 

CLIP TOP BLUMOTION-sarana, jossa on integroitu BLUMOTION -vaimennus edustaa teknistä huippuosaamista ja se mahdollistaa oven hiljaisen ja vaivattoman sulkeutumisen.

 

CLIP TOP BLUMOTION on suunniteltu aukeamaan ja sulkeutumaan 200.000 kertaa, joka käytännössä tarkoittaa kalusteen koko käyttöikää.

 

BLUMOTION -vaimennuksen avulla ovi sulkeutuu aina hiljaa ja vaivattomasti oven koosta ja sulkemisnopeudesta riippumatta. Myös pienet ja kevyet ovet sulkeutuvat helposti BLUMOTION -vaimennuksen avulla.

 

 

 

Aventos - Nostomekanismit

 

Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden ja paremman ergonomian näyttävään muotoiluun. Mekanismin avulla ovet siirtyvät kevyesti paikoiltaan kaappirungon eteen tai ylle joka kerta yhtä varmasti ja sujuvasti.

 

AVENTOS HF - Kaksiosaisille oville

Ihanteellinen valinta korkeille rungoille, koska vedin jää aina alas helposti tavoiteltavalle korkeudelle.

 

Kaksiosaisen oven ansiosta tilantarve kaapin yläpuolella on varsin pieni rungon korkeuteen nähden. AVENTOS HF- mekanismia voidaan käyttää myös kahden erikorkuisen oven kanssa.

 

AVENTOS HK-S - Pienille ylös avautuville oville

Hyvä vaihtoehto pienille ylös oville esimerkiksi apteekkimekanismin tai jääkaapin yläpuolelle.

 

Avautumiskulmansa ansiosta mekanismi vaatii hyvin vähän tilaa kaapin yläpuolella.

 

Löydät myös esittelyvideoita eri mekanismeistä VIDEOT-sivultamme.

 

Lähde: Hahle