WC ja kodinhoitohuone

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.
Etusivu » Kylpyhuoneet

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.

Aamu alkaa ja päivä päättyy kylpyhuoneen kautta. On mukavaa että myöskin kylpyhuoneessa on siistit sekä toimivat kalusteratkaisut ja voihan se olla hieman näyttäväkin, vieraita varten…

Kylpyhuoneremontti on tärkeä suunnitella oikein ja kylpyhuonetta uudistettaeesa olisi hyvä ottaa yhteyttä suunnittelijaan jo hyvissä ajoin remonttiin ryhdyttäessä. Täydellinen kylpyhuone on suureksi osaksi sinun suunnittelemasi, me autamme sinua kartoittamaan tarpeesi.

Valitsemme yhdessä juuri sinun tiloihisi sopivat kylpyhuonekalusteet ja saatavilla oleva laaja valikoima eri kuoseja, hanoja, altaita, peilejä ja valaisimia varmistavat että uusi kylpyhuoneesi on harmoninen kokonaisuus.

Otsoson kylpyhuoneryhmät

Otsoson-mallisto on tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, jonka selkeälinjaisia kalusteita on helppo yhdistellä moneen tilaan. Mallisto on erittäin korkealaatuinen ja siinä on käytössä parhaimmat materiaalit sekä viimeisintä helatekniikkaan. Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Valittavissa on erivärisiä ja tyylisiä kylpyhuoneryhmiä sekä erikokoisia kalusteita, mikä mahdollistaa niiden sijoittamisen monen kokoiseen tilaan. Allaskalusteita voi halutessa täydentää korkeilla kaapeilla, jolloin ryhmästä saadaan tyylikäs kokonaisuus.

Kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina ja allas toimitetaan yhdessä kalusteen kanssa.

Viimeistele kylpyhuoneryhmät mallistoon kuuluvilla valopeileillä tai perinteisillä peilikaapeilla.

Otsoson Oy

Otsoson on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja ja maahantuoja. Otsoson on palvellut suomalaisia koteja kestävillä ja hyvännäköisillä tuotteilla jo yli 20 vuoden ajan.

Kodin altaiden ja kiintokalusteiden tulee kestää arkea. Otsoson panostaa korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen – ja on kotimainen tuote.

Siksi me Keittiö Onlinella suosimmekin tätä korkealaatuista tuotetta.

Kylpyhuonefiilistelyä

Kodinhoito­huoneeseen

Kodinhoitohuone on parhaimmillaan käytännöllinen ja toimiva tila, jossa pyykkääminen ja arkiaskareet on vaivatonta hoitaa. Fiksusti suunnitteltu kodinhoitohuone on monikäyttöinen, pitkäikäinen ja kestävä käyttää – ja näyttää myös tyylikkäältä!

Kodinhoitohuoneen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja muoto, sekä tarvittavat toiminnallisuudet ja säilytystilat.

Kodinhoitohuoneen kalusteet suunnitellaan tilaan mittojen mukaan ja valittavissa on laaja ovi- sekä tasomallisto.