WC ja kodinhoitohuone

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.
Etusivu » Kylpyhuoneet

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.

Aamu alkaa ja päivä päättyy kylpyhuoneen kautta. On mukavaa että myöskin kylpyhuoneessa on siistit sekä toimivat kalusteratkaisut ja voihan se olla hieman näyttäväkin, vieraita varten…

Kylpyhuoneremontti on tärkeä suunnitella oikein ja kylpyhuonetta uudistettaeesa olisi hyvä ottaa yhteyttä suunnittelijaan jo hyvissä ajoin remonttiin ryhdyttäessä. Täydellinen kylpyhuone on suureksi osaksi sinun suunnittelemasi, me autamme sinua kartoittamaan tarpeesi.

Valitsemme yhdessä juuri sinun tiloihisi sopivat kylpyhuonekalusteet ja saatavilla oleva laaja valikoima eri kuoseja, hanoja, altaita, peilejä ja valaisimia varmistavat että uusi kylpyhuoneesi on harmoninen kokonaisuus.

Kestävä, kotimainen kylpyhuone­kaluste­uutuus Pisara

Pisara on kotimainen kylpyhuonekalustemallisto, joka kestää katseita, käyttöä, kosteutta ja aikaa. Ja mikä parasta, on kestävä myös luonnon kannalta.

Pisara on moderni ja pelkistetty kylpyhuonekalustemallisto pohjoismaiseen makuun. Pisara-muotoilua ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”.

Pitkän tuotekehityksen lopputuloksena syntynyt uusi kalustemateriaali Lamiwood on osoittautuutunut rasitus- ja kosteustesteissä lyömättömän kestäväksi. Ainutlaatuinen mattaviimeistely luo kalusteisiin houkuttelevan, samettisen tuntuman.

Laatuun ja toiminnallisuuteen on panostettu pienintä, harkittua yksityiskohtaa myöten. Soft close -hidastinmekanismin ansiosta laatikot sulkeutuvat miellyttävän pehmeästi. Säilytystilaa on enemmän kuin muissa samankokoisissa kalusteissa. Peilikaappien rakenteisiin integroitu valaistus ja kaappien sisään piilotetut pistorasiat myötäilevät kylpyhuoneen minimalistista ilmettä.

Pisara tuotteet ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Kuusamossa, yli 40 vuoden kokemuksella.

10 VUODEN LAMIWOOD-TAKUU

Lamiwood on uudenlainen valmistusprosessi ja kalustemateriaali, jonka sydän on kotimaisesta koivusta valmistettua erikoisvaneria.

Yhdistettynä julkistilojen vaatimukset täyttävään nanolaminaattiin ja viimeistelyteknologiaan saadaan aikaan kaluste, jolla on huomattavan pitkä elinkaari.

Lamiwood-materiaalista valmistetut Pisara-kylpyhuonekalusteet ovat läpäisseet perusteelliset rasitustestit. Testien perusteella uskallamme antaa 10 vuoden takuun kaikille Pisara-kylpyhuonekalusteille.

Ilman pientä pränttiä.

Pisara kuvissa

Lisää kylpyhuonefiilistelyä

Kodinhoito­huoneeseen

Kodinhoitohuone on parhaimmillaan käytännöllinen ja toimiva tila, jossa pyykkääminen ja arkiaskareet on vaivatonta hoitaa. Fiksusti suunnitteltu kodinhoitohuone on monikäyttöinen, pitkäikäinen ja kestävä käyttää – ja näyttää myös tyylikkäältä!

Kodinhoitohuoneen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja muoto, sekä tarvittavat toiminnallisuudet ja säilytystilat.

Kodinhoitohuoneen kalusteet suunnitellaan tilaan mittojen mukaan ja valittavissa on laaja ovi- sekä tasomallisto.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Torstai: 9.00-17.00

Perjantai: 9.00-16.00