WC ja kodinhoitohuone

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.
Etusivu » Kylpyhuoneet

Puhdas, raikas, kodin toinen sydän.

Aamu alkaa ja päivä päättyy kylpyhuoneen kautta. On mukavaa että myöskin kylpyhuoneessa on siistit sekä toimivat kalusteratkaisut ja voihan se olla hieman näyttäväkin, vieraita varten…

Kylpyhuoneremontti on tärkeä suunnitella oikein ja kylpyhuonetta uudistettaeesa olisi hyvä ottaa yhteyttä suunnittelijaan jo hyvissä ajoin remonttiin ryhdyttäessä. Täydellinen kylpyhuone on suureksi osaksi sinun suunnittelemasi, me autamme sinua kartoittamaan tarpeesi.

Valitsemme yhdessä juuri sinun tiloihisi sopivat kylpyhuonekalusteet ja saatavilla oleva laaja valikoima eri kuoseja, hanoja, altaita, peilejä ja valaisimia varmistavat että uusi kylpyhuoneesi on harmoninen kokonaisuus.

Kestävä, kotimainen kylpyhuone­kaluste­uutuus Pisara

Pisara on kotimainen kylpyhuonekalustemallisto, joka kestää katseita, käyttöä, kosteutta ja aikaa. Ja mikä parasta, on kestävä myös luonnon kannalta.

Pisara on moderni ja pelkistetty kylpyhuonekalustemallisto pohjoismaiseen makuun. Pisara-muotoilua ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”.

Pitkän tuotekehityksen lopputuloksena syntynyt uusi kalustemateriaali Lamiwood on osoittautuutunut rasitus- ja kosteustesteissä lyömättömän kestäväksi. Ainutlaatuinen mattaviimeistely luo kalusteisiin houkuttelevan, samettisen tuntuman.

Laatuun ja toiminnallisuuteen on panostettu pienintä, harkittua yksityiskohtaa myöten. Soft close -hidastinmekanismin ansiosta laatikot sulkeutuvat miellyttävän pehmeästi. Säilytystilaa on enemmän kuin muissa samankokoisissa kalusteissa. Peilikaappien rakenteisiin integroitu valaistus ja kaappien sisään piilotetut pistorasiat myötäilevät kylpyhuoneen minimalistista ilmettä.

Pisara tuotteet ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Kuusamossa, yli 40 vuoden kokemuksella.

10 VUODEN LAMIWOOD-TAKUU

Lamiwood on uudenlainen valmistusprosessi ja kalustemateriaali, jonka sydän on kotimaisesta koivusta valmistettua erikoisvaneria.

Yhdistettynä julkistilojen vaatimukset täyttävään nanolaminaattiin ja viimeistelyteknologiaan saadaan aikaan kaluste, jolla on huomattavan pitkä elinkaari.

Lamiwood-materiaalista valmistetut Pisara-kylpyhuonekalusteet ovat läpäisseet perusteelliset rasitustestit. Testien perusteella uskallamme antaa 10 vuoden takuun kaikille Pisara-kylpyhuonekalusteille.

Ilman pientä pränttiä.

100% vedenkestävä kylpyhuone?

Tosi juttu, lue lisää.

Meiltä löytyy valikoimasta näyttävä ja pitkäikäinen 100% vedenkestävä kylpyhuonekaluste setti.

100 % Vedenkestävät kylppäri­kalusteet märkätiloihin!

Laajensimme tuote­valikoi­maamme ja nyt meiltä saatavilla huippu-uutuutena PVC-komposiitti materiaalista valmistettu, 100% veden­kestävät kylpy­huone­kalusteet. Kaappien rungot ja jopa kaappien sisukset täysin vedenkestävät / vedenpestävät!

Allaskaapit

Allaslaatikosto leveys 50 cm, korkeus 51,8 cm, syvyys 40 cm
Allaslaatikosto leveys 60 cm, korkeus 51,8 cm, syvyys 40 cm
Allaslaatikosto leveys 80 cm, korkeus 51,8 cm, syvyys 40 cm

Allaslaatikosto täysin vedenkestävää kiiltäväksi maalattua PVC-komposiittia. Laatikoissa hidastinvaimennus. Setti sisältää keraamisen altaan ja kotimaisen Prevex-putkiston. Väri kiiltävän valkoinen.

Sivukaappi

Sivukaappi leveys 35 cm, korkeus 150 cm, syvyys 30 cm

Viidellä hyllyllä oleva sivukaappi täysin vedenkestävää kiiltäväksi maalattua PVC-komposiittia. Väri kiiltävä valkoinen.

Peilit

Eco-valopeilit
Valopeili Eco leveys 50 cm, korkeus 65 cm, syvyys 3,5 cm
Valopeili Eco leveys 60 cm, korkeus 65 cm, syvyys 3,5 cm
Valopeili Eco leveys 80 cm, korkeus 65 cm, syvyys 3,5 cm

Uudistunut Eco ledvalopeili, jossa Reglette AC-led (ei muuntajaa), IP44. Ledmoduulin voi vaihtaa (230V vaatii sähköasentajan). Käyttöikä 36 000h, IP44, 230V, valonväri 4000K. Valmistettu suomessa. 5 vuoden takuu. Sisältää lukitushelan kiinteää seinäkiinnitystä varten.

Sky Led-valopeili
Leveys 50 cm, korkeus 65cm, syvyys 7 cm
Leveys 60 cm, korkeus 65cm, syvyys 7 cm
Leveys 80 cm, korkeus 65cm, syvyys 7 cm

Uudistunut Sky led-valopeili, pistorasialla. Valonlähteenä pisteetön Reglette AC-led (ei muuntajaa), IP44. Ledmoduulin voi vaihtaa (230V vaatii sähköasentajan). Käyttöikä 36 000h, valonväri 4000K. Valmistettu Suomessa. 5 vuoden takuu. Peilin alareunassa pistorasia (schuko) IP44. Sisältää lukitushelan kiinteään seinäkiinnitystä varten.

Led-peilikaappi *

Peilikaappi leveys 50 cm, korkeus 69,5 cm, syvyys 14,5 cm
Peilikaappi leveys 60 cm, korkeus 69,5 cm, syvyys 14,5 cm
Peilikaappi leveys 80 cm, korkeus 69,5 cm, syvyys 14,5 cm

Led-peilikaapeissa on hidastinsaranalliset kalusteovet kaksipuoleisilla peileillä, kaksi lasihyllyä, Led-valot, pistorasia ja valokytkin (IP44). Valolipan syvyys 24 cm. Väri valkoinen kiiltävä. Pistorasia ja kytkin sijaitsevat kaapin sisällä keskellä ylhäällä.

* Peilikaappi ei ole täysin vedenkestävä, kaappi on kosteudenkestävää kiiltäväksi lakattua kalustelevyä.

Kodinhoito­huoneeseen

Kodinhoitohuone on parhaimmillaan käytännöllinen ja toimiva tila, jossa pyykkääminen ja arkiaskareet on vaivatonta hoitaa. Fiksusti suunnitteltu kodinhoitohuone on monikäyttöinen, pitkäikäinen ja kestävä käyttää – ja näyttää myös tyylikkäältä!

Kodinhoitohuoneen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja muoto, sekä tarvittavat toiminnallisuudet ja säilytystilat.

Kodinhoitohuoneen kalusteet suunnitellaan tilaan mittojen mukaan ja valittavissa on laaja ovi- sekä tasomallisto.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Torstai: 9.00-17.00

Perjantai: 9.00-16.00