Tiedustelut:
050-5099801

Lisävarusteet

TYÖNNÄ JA AVAA
Tip-On Blumotion-pomppumekanismi
TYYLIKÄS JA HELPPO KÄYTTÄÄ
Tip-On Blumotion-pomppumekanismi
SÄHKÖINEN JÄTEVAUNU
Servo-Drive-mekanismi
SIISTI, VAIVATON, HYGIEENINEN
Servo-Drive-mekanismi
OSA MODERNIA KEITTIÖTÄ
LeMans II-kulmamekanismi
KÄYTÄNNÖLLINEN JA TYYLIKÄS
LeMans II-kulmamekanismi
SIISTIT LAATIKOT
Tandembox-lisävarusteet
HELPPOA JA FIKSUA SÄILYTYSTÄ
Tandembox-lisävarusteet

 

Osa toimivaa keittiötä ja modernia keittiösuunnitelmaa ovat arkea helpoittavat ratkaisut, jotka tekevät keittiössä askartelusta vaivatonta ja tuovat lisäarvoa keittiöön.

 

TIP-ON BLUMOTION - Pomppumekanismi

TIP-ON BLUMOTION on kiskomekanismi, joka yhdistää sekä TIP-ON-avautumis- sekä BLUMOTION-sulkeutumismekanismin. 

 

TIP-ON BLUMOTION-kiskomekanismin avulla on mahdollista avata laatikko kevyellä painalluksella etulevyyn ja silti sulkea se pehmeästi ja äänettömästi.

 

TIP-ON BLUMOTION-kiskomekanismilla varustettu laatikko on mahdollista avata ja sulkea myös manuaalisesti laatikkoa vetämällä ja kiinni työntämällä.

 

Servo-Drive - Sähköinen jätevaunumekanismi

Servo-Drive mullistaa laatikoinen avautumisen. Vetimettömän laatikon etulevyt on helppo avata vain kevyellä painalluksella. Tämä luo uusia mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun. Myös painavat laatikostot avautuvat helposti Servo-Driven avulla.

 

Servo-Drive tuo lisäarvoa keittiöön. Se ihastuttaa ja herättää tunteita. Modernista Servo-Drive keittiöstä tulee ihailtu ja haluttu kohde laatutietoisten "keittiöihmisten" parissa. Se ei ainoastaan täytä korkeita design-vaatimuksia, mutta täyttää myös liikkeen vapauden vaatimukset. 

 

Servo-Drive voidaan helposti ottaa pois käytöstä, kun se on yhdistetty virtakatkaisimeen. Tämän avulla säästyy energiaa ja esimerkiksi etulevyjen puhdistus helpottuu. Laatikot säilyvät silti täysin toimintakykyisinä.

 

LeMans II - Kulmamekanismi

LeMans II-kulmamekanismilla piilonurkkaisessa kulmakaapissa saadaan takimmaisetkin tavarat kätevästi esille. Hyllyjen väri on harmaa kromatulla reunalla. Mekanismi sisältää 2 kpl hyllyjä ja sitä on saatavissa oikean- ja vasenkätisenä. Hyllyissä on liukumista estävä pintakäsittely. Vaatii toimiakseen 40, 45, 50 tai 60 cm oven kaappiin.

 

LeMans II ylähyllyn korkeutta voidaa säätää, jolloin alle mahtuu isommatkin kattilat ja pannut.

 

Tandembox lisävarusteet - Keittiön järjestyksen ylläpitäjät

Meiltä saatavaan Tandembox laatikkoon on saatavilla useita lisävarusteita. Tarjoamme erilaisia laatikoiden sisään mahtuvia elementtejä, joilla saat juuri haluamasi järjestyksen keittiöösi.

 

Meiltä löytyy mm. kätevä lautasteline, jonka voi kattausta tehdessä nostaa kantokahvoista kätevästi pöydän ääreen. Myös maustetelineitä ja aterinlokeroita löytyy erikokoisia ja värisiä. Tandemboxin sisälle on helppo myös rakentaa omat lokerot koottavista tilanjakajista, jotka kiinnittyvät näppärästi laatikon sisäpintaan.