Tiedustelut:
050-5099801

Mutkaton Keittiöremontti

Mutkaton keittiöremontti

Teimme keittiön uudistamisesta nyt todella helppoa Sinulle! Keittiön uusimisen yhteydessä hoidat myös koko keittiön remontoinnin kauttamme alusta loppuun. Uudistamme keittiösi katosta lattiaan, kalusteista kodinkoneisiin. Tämä sisältää kaikki työvaiheet mittauksesta käyttövalmiiseen keittiöön.

 

Mikä on Mutkaton Keittiöremontti?

Mutkaton Keittiöremontti on ns. 'helpompi tapa toteuttaa keittiöremontti' - eli tapa, jossa asiakas saa kaiken keittiönsä remontointiin liittyen helposti, yhdeltä toimijalta. Olemme pyrkineet eliminoimaan kaikki projektia hidastavat ja turhat välivaiheet pois, jolloin tuotteiden hankinta, toimitus ja asennus käy suoraan meidän kautta.

 

Mutkaton Keittiöremontti on juuri niin iso keittiöremontti kuin itse haluat sen olevan. Siinä voidaan esim. uusia keittiön kalusteet ja kodinkoneet. Se voi myös olla kokonaisvaltainen keittiöremontti, jossa koko keittiö remontoidaan lattiasta kattoon, kirjaimellisesti, sisältäen keittiökalusteiden ja kodinkoneiden lisäksi myös uudet lattia, katto- ja seinäpinnat. Meillä on valmius toteuttaa pienemmät ja isommat keittiöremontit juuri niin kuin Sinä toivot.

 

Miksi Mutkaton Keittiöremontti?

Perinteiseen keittiöremonttiin ja siihen liittyvään rumbaan verrattuna, Mutkaton Keittiöremontti on helppo vaihtoehto keittiön uusimiselle. Keittiöremontin ehkä ajatellaan olevan isotöinen, pelottava jättiläinen jota vältellään viimeiseen asti ja sitten tyydytään asumaan kodissa jossa keittiö on "ihan ok mutta kun...". Keittiöön ei olla täysin tyytyväisiä, siellä on epäkohtia johon käyttäjä törmää päivittäin ja mitkä vaikuttavat kotona viihtymiseen ja arkiaskareisiin. Silti ajatus keittiön remontoinnista tuntuu liian pelottavalta, haastavalta tai epävarmalta.

 

Me lupaamme, että sen ei tarvitse olla näin. Keittiön omistajan ei tarvitse olla ns. rakennusalan ammattilainen ja tietää kaikista remontointiin liittyvistä ja tehtävistä mitä keittiön remontointiin liittyy. Me tiedämme ne jo ja opastamme ja infoamme asiakastamme koko remontin läpi, niin että ongelmilta ja yllätyksiltä vältytään.

 

Myös viestintä asiakkaalle on helpompaa läpi koko projektin. Hänen ei täydy taiteilla eri aikataulujen, toimijoiden ja lähetysten kanssa. Kaikki tulee yhden toimijan kautta, etukäteen sovitun aikataulun mukaan. Tämä on myös meille helpompaa jolloin pystymme toimimaan tehokkaammin, ja kiitoksemme tästä näkyykin yleensä tavallista pienemmässä loppulaskussa.

 

Kysy lisää Mutkattomasta Keittiöremontista liikkeestämme!

 

mutkaton keittiöremontti