Mutkaton Keittiöremontti

Teimme keittiön uudistamisesta nyt todella helppoa Sinulle!

Etusivu » Palvelut » Mutkaton Keittiöremontti

Teimme keittiön uudistamisesta nyt todella helppoa Sinulle! Keittiön uusimisen yhteydessä hoidat myös koko keittiön remontoinnin kauttamme alusta loppuun. Uudistamme keittiösi katosta lattiaan, kalusteista kodinkoneisiin. Tämä sisältää kaikki työvaiheet mittauksesta käyttövalmiiseen keittiöön.

Mikä on Mutkaton Keittiöremontti?

Mutkaton Keittiö­remontti on ns. ‘helpompi tapa toteuttaa keittiöremontti’ – eli tapa, jossa asiakas saa kaiken keittiönsä remontointiin liittyen helposti, yhdeltä toimijalta. Olemme pyrkineet elimi­noimaan kaikki projektia hidastavat ja turhat väli­vaiheet pois, jolloin tuotteiden hankinta, toimitus ja asennus käy suoraan meidän kautta.

Mutkaton Keittiö­remontti on juuri niin iso keittiö­remontti kuin itse haluat sen olevan. Siinä voidaan esim. uusia keittiön kalusteet ja kodinkoneet. Se voi myös olla kokonais­valtainen keittiö­remontti, jossa koko keittiö remon­toidaan lattiasta kattoon, kirjai­mellisesti, sisältäen keittiö­kalusteiden ja kodin­koneiden lisäksi myös uudet lattia, katto- ja seinä­pinnat. Meillä on valmius toteuttaa pienemmät ja isommat keittiö­remontit juuri niin kuin Sinä toivot.

Miksi Mutkaton Keittiöremontti?

Perinteiseen keittiö­remonttiin ja siihen liittyvään rumbaan verrattuna, Mutkaton Keittiöremontti on helppo vaihtoehto keittiön uusimiselle. Keittiö­remontin ehkä ajatellaan olevan isotöinen, pelottava jättiläinen jota vältellään viimeiseen asti ja sitten tyydytään asumaan kodissa jossa keittiö on “ihan ok mutta kun…”. Keittiöön ei olla täysin tyytyväisiä, siellä on epäkohtia johon käyttäjä törmää päivittäin ja mitkä vaikuttavat kotona viihtymiseen ja arki­askareisiin. Silti ajatus keittiön remontoinnista tuntuu liian pelottavalta, haastavalta tai epävarmalta.

Me lupaamme, että sen ei tarvitse olla näin. Keittiön omistajan ei tarvitse olla ns. rakennusalan ammatti­lainen ja tietää kaikista remontointiin liittyvistä ja tehtävistä mitä keittiön remontointiin liittyy. Me tiedämme ne jo ja opastamme ja infoamme asiakastamme koko remontin läpi, niin että ongelmilta ja yllätyksiltä vältytään.

Myös viestintä asiakkaalle on helpompaa läpi koko projektin. Hänen ei täydy taiteilla eri aikataulujen, toimijoiden ja lähetysten kanssa. Kaikki tulee yhden toimijan kautta, etukäteen sovitun aikataulun mukaan. Tämä on myös meille helpompaa jolloin pystymme toimimaan tehokkaammin, ja kiitoksemme tästä näkyykin yleensä tavallista pienemmässä loppulaskussa.

Kysy lisää Mutkattomasta Keittiöremontista liikkeestämme!

Mutkattomaan Keittiö­remonttiin liittyen

Mutkaton Keittiöremontti käytännössä

Lisää malleja
Muutoskohteet-sivulla.

Paulan täydellinen

keittiö

Paula Pelkonen kertoo millainen Keittiö Onlinen toteuttama Mutkaton Keittiöremontti oli.

Uusi keittiö

helposti

Parikat kertovat uudesta keittiöstään.