Tiedustelut:
050-5099801

Parempaa palvelua

valmis keittiö

Parempaa palvelua

Me Keittiö ONline:lla mietimme aina ratkaisuja, mitkä vähentäisivät asiakkaidemme taakkaa uuden keittiön suunnittelun tai vanhan remontoinnin yhteydessä - ratkaisuja, jotka tekevät kodin parannuksesta helpompaa, nopeampaa ja vaivattomampaa.

 

Niinpä kysymmekin, tiesitkö että toimittamamme kalusterungot tulevat AINA valmiiksi koottuna: kaapit ja laatikostot kasattuna, etusarjat ja mekanismit paikoillaan? Koko komeus on muovitettu ja pakattu kuormalavoille, joista tuotteet on helppoa ja vaivatonta siirtää valmiille asennuspinnalle.

 

Jos toimitukseen kuuluvat kodinkoneet, tulevat ne myös mukana samassa toimituksessa.

Toimitamme kalusteet kotiovellesi, sovittuna ajankohtana, paikallisen kuljetusyrittäjän toimesta. (MPT-Jakelu Oy) Pystymme määrittämään toimitusajan päivän tai jopa tunnin tarkkuudella. Kalusteiden saavuttua suurin työ on jo tehty ja sinulle jää vain niiden siirtäminen omalle paikalleen.

 

Erikseen sovittuna teemme myös tämän puolestasi - tai järjestämme sinulle reippaan asentajan joka myös asentaa kalusteesi asiantuntevasti ja turvallisesti. Huoleton ratkaisu jolla säästät aikaa!

Tiesitkö tämän meistä?

Tiesitkö että osana Keittiö ONline:n parempaa palvelua, teemme kalusteiden kokoamisvaiheessa muutamia työvaiheita, joilla varmistetaan että sinä saat parhaan mahdollisen tuotteen?

 

divider

1. Laatikoiden kasaus

Laadukkaat Tandembox hidastinlaatikot kasataan puristimella. Näin laatikko tulee varmasti ristimittaan ja toimivuus säilyy täydellisenä.

 

divider

2. Mekanismien asennus

Mekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa Aventos HF-mekanismi

 

divider

3. Mekanismien asennus

Mekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa kulmamekanismi LeMans.

 

divider

4. Jätemekanismit

Jätemekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa valmiiksi asennettu myös jätevaunun sähköinen Servo Drive-aukaisumekanismi.

 

divider

5. Johtojen läpiviennit

Kun välitilavalot kuuluvat toimitukseen, teemme yläkaappeihin johtokanavat valmiiksi LED-valojen johtoja varten. Näin vältymme häiritseviltä johdoilta kaapin sisäpuolella.

 

divider

6. Etulevyt

Laatikostojen laatikot ja etulevyt asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen.

 

 

divider

7. Kuljetus ja pakkaus

Kuljetusvaurioden välttämiseksi kalusteet pakataan kuormalavoille. Paikallinen kuljetusyrittäjä toimittaa ne kotiovellesi.

 

divider

8. Toimitus

Kalusteet ja kodinkoneen valmiina pakattuna, juuri lähdössä asiakkaalle - ja kaikki samassa toimituksessa.

 

divider

9. Nouto

Voit myös noutaa kalusteet itse noutovarastostamme.