Tiedustelut:
050-5099801

Rakentajat

Rakentajat

Rakentaja, haluamme palvella sinua!

Etsimme Kouvolan alueelta uusia yhteistyökumppaneita ja haluamme Sinut mukaan kasvamaan kanssamme. Olemme ahkeria keittiöalan yrittäjiä ja toimittamamme tuotteet ovat valikoima parhaaksi todettuja ratkaisuja suomalaisessa kodissa. Saat kauttamme säilytysjärjestelmät ja liukuovet, kaikki kodin kiintokalusteet helposti, nopeallakin aikataululla.

 


Mutkatonta palvelua

Olemme luotettava, nopea ja paikallinen toimija. Vaikka Keittiö ONline on yrityksenä vielä uusi, on työntekijöillämme yli 30 vuoden kokemus alalta!

 

Haluamme luoda uusia kumppanuuksia ja yhteistyösopimuksia alueella toimivien rakentajien kanssa.

Tarjoamme palveluitamme mm.

YRITYKSILLE - TALOYHTIÖILLE - YKSITYISILLE - REMONTOIJILLE - UUDISRAKENTAJILLE

 

Meillä on valmiudet, ammattitaito ja ratkaisut sekä pienien että suurienkin projektien ja remonttikohteiden hallintaan.

 


Laadukas, kattava valikoima

Saat kauttamme helposti ja mutkattomasti kaikki tarvitsemasi kodin remontoimiseen. Emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn mallistoon tai ketjuun, vaan olemme räätälöineet oman laajan malliston yhdessä useiden eri yhteistyökumppanien kanssa.

 

Toimitamme mittioihin suunnitellut kodin kiintokalusteet (keittiöt, kylpyhuoneet, WC:t), kotimaiset Kabinetti-liukuovet ja säilytysjärjestelmät.

Kaikki helposti - yhden katon alta!

Lisätietoja tuotteistamme täältä.

 


Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, otathan pikimmiten yhteyttä. Olet aina tervetullut paikan päälle, mutta nopeiten pääset alkuun soittamalla suoraan 050-5099801.

Pystymme toteuttamaan niin pienet kuin isommatkin työmaat ja tilaukset ja autamme mielellämme kohteesi remontointiratkaisuissa.