Suunnittelupalvelu

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen suunnitelman kotisi kalusteista.

Etusivu » Suunnittelupalvelu

Tule tarvekartoitukseen jossa ammattitaitoinen myyjä auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön. Saat suunnitelmista 3D-kuvat, joista näet helposti miten kalusteet sijoittuvat uuteen keittiöösi.

Varaa sinulle sopivin tapaamisaika joko puhelimitse tai lähetä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä kaavio yhteystiedot-sivuillamme. Käymme tarvittaessa myös tarkistusmittaamassa kohteesi.

Oikein laadittu keittiösuunnitelma on yksi tärkeimmistä vaiheista keittiöremonttiin ryhdyttäessä ja sillä on myös suuri vaikutus keittiön toimivuuden kannalta. Lue alta lisää!

Keittiösuunnitelma

Nauti tekemisestä, iloitse toimivuudesta.

Uusi keittiö? Miksei samalla tehtäisi siitä myös oikeasti toimiva.

Fiksusti toteutettu keittiö on toimiva ja suunniteltu loogisessa järjestyksessä. Jo keittiösuunnitelmaa tehdessä keittiö tulisi jakaa eri vyöhykkeisiin, jolla on iso merkitys keittiön käytettävyyden kannalta. Fiksusti toteutetussa keittiössä kaikilla on oma paikkansa ja turhalta edestakaisin kävelyltä säästytään. Tätä ei ehkä päivittäisessä käytössä huomaa ja vanhoihin tapoihin tottuneena tätä ei osaa edes ajatella – mutta vuositasolla tämä tulee säästämään myös paljon energiaa keittiön käyttäjältä.

Nauti tekemisestä – iloitse toimivuudesta

Usein käytettävät tavarat tulisi säilyttää helposti saatavilla olevissa vetolaatikoissa lähellä työpistettä, sekä heti pöytä levyn alla olevassa ensimmäisessä laatikossa.Harvemmin käytetyt tavarat tämän tilan ylä- tai alapuolelle. Harvoin käytetyt tavarat sijoitetaan yläkaappien yläosaan ja alakaappien alimpiin osiin.

Hyvän keittiösuunnittelun perustana on tuntea keittiössä tapahtuvat toiminnot ja säilytystarpeet. Eri toimintoja helpottamaan on erilaisia kaappiratkaisuja. Esimerkiksi alakaapeissa kokonaan ulosliukuvat laatikot tuovat kaikki tavarat helposti esille otettaviksi. Paras hyöty laatikoista saavutetaan, kun laatikot sisustetaan käyttötarpeen mukaisilla lisätarvikkeilla.

Eri toimintojen mukaan sisustettujen kaappien sijoittelulla on suurta merkitystä siihen, miten työt sujuvat keittiössä. Alueiden sijoitteluun kannattaa kiinnittää huomiota.

Keittiön vyöhykkeet

Blumin Dynamic Space – tilankäyttöjärjestelmä jakaa keittiön toiminnot viiteen vyöhykkeeseen; elintarvikkeiden varastointi, tavaroiden varastointi, puhdistus, työskentely ja ruuanlaitto.

Oikein suunnitelluilla kalusteilla ja niiden oikealla sijoittelulla pystyt hyödyntämään käytettävissä olevan tilan tehokkaasti ja työskentelysi keittiössä helpottuu. Dynamic Space auttaa keskittymään tärkeisiin näkökulmiin keittiösuunnittelussa ja varustevalinnoissa:

– Tehokkaan ja riittävän varastointitilan suunnittelu ƒ

– Keittiövyöhykkeen suunnittelu ƒ

– Hyllyjen käytön välttäminen alakaapeissa ƒ

– Kokonaan ulostulevien laatikostojen valinta

Elintarvikkeet

Tämä keittiöalue sisältää tyypillisiä kodin ruokaaineita, kuten jauhot, riisi, makaroni, säilykkeet, kylmätuotteet

Varastointi

Tällä alueella varastoidaan laseja, lautasia ja ruokailuvälineitä.

Puhdistus

Tämä ”märkä tila” sisältää jäteastiat, kodin puhdistustarvikkeet, kuivauskaapin, astianpesukoneen ja altaat.

Työskentelyalue

Tämä on tärkein työalue keittiössä. Täällä tapahtuu suurin osa valmistelutöistä. Keittiövälineet, pienkoneet, mausteet jne. on tärkeää olla helposti esille otettavissa.

Ruuanlaitto

Tässä keittiön osassa ovat liesi, mikro, liesituuletin sekä kattilat ja pannut.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Perjantai: 9.00-16.00