Uutiset

Etusivu » Uutiset » Kevään keittiöedut!

Kevään keittiöedut!

02.05.2024 | Uutiset

Tervetuloa tutustumaan kevään keittiökampanjaan!

Kukapa ei rakastaisi kevättä ja sen tuomia uusia alkuja? Toukokuu on täällä ja tuo mukanaan mahtavia tarjouksia uuteen keittiöön!

Bosch Pyrolyysiuuni – Tehokas ja Tyylikäs

Onnelliseen keittiöön kuuluu tietenkin loistava uuni, joka tekee ruoanlaitosta nautinnollista ja vaivatonta. Touko- ja kesäkuun ajan tarjoamme upean mahdollisuuden hankkia Bosch pyrolyysiuuni uskomattomaan hintaan, vain 399€ (norm. 999€)! Tämä laadukas uuni on saatavilla mustana (Bosch pyrolyysi HBG7721B1) tai valkoisena (Bosch pyrolyysi HBG7721W1S).

Bora Liesitasotuuletin – Puhdasta Tyyliä ja Toiminnallisuutta

Haluamme tarjota sinulle toisenkin upean edun. Kun ostat keittiön meiltä, saat Bora liesitasotuulettimen peräti 20% alennuksella! Bora on tunnettu innovatiivisista ja tyylikkäistä liesitasotuulettimistaan, jotka yhdistävät tehokkaan ilmanpoiston ja modernin muotoilun. Voit käydä tutustumassa tähän upeaan laitteeseen myymälässämme ja kokea sen toiminnallisuuden ja tyylikkyyden itse.

Tule ja Hyödynnä Tarjoukset!

Nyt on siis oiva tilaisuus päivittää keittiösi unelmiesi tasolle. Tule käymään myymälässämme, niin luodaan yhdessä juuri sellainen keittiö, josta olet aina haaveillut. Älä jää paitsi näistä upeista tarjouksista – toukokuu on täynnä mahdollisuuksia!

Tervetuloa hyödyntämään kevään mahtavat keittiöedut!

Kampanjaehdot

Kampanja koskee uusia kuluttajamyynnin tilauksia.
Keittiökampanja voimassa minimissään 4000€ keittiökalusteiden ostajalle.
Kampanja voimassa 1.5. – 28.6.2024.