Uutiset

Etusivu » Uutiset » Kohta 10-vuotta keittiökalusteita koko Kymenlaakson alueella

Kohta 10-vuotta keittiökalusteita koko Kymenlaakson alueella

24.05.2023 | Uutiset

Tämä kaksikko on luonut jo lähes tuhat kouvolalaiskodin keittiötä uuteen uskoon – paikallinen keittiötoimittaja yllättää laajalla valikoimallaan, toimitus jopa kahdessa viikossa.

Keittiöunelmien toteutuksessa apuna on kouvolalainen ammattikaksikko Juha Saarinen ja Anne Heiniemi. Saarekkeeseen kätkeytyvä Bora Pure -liesituuletin tuo keittiöön toivottua avaruutta ja saarekkeen taustana näkyvä trendikäs sormipaneeli on monikäyttöinen, kevyt ja täysin vedenkestävä.

Keittiö Online on pian 10-vuotias kouvolalainen keittiötoimittaja, jonka vahvuus piilee yrittäjäkaksikon yhteen hiotussa ammattitaidossa. Asiakkaita palvellaan koko Kymenlaakson alueella, Iitissä ja kysyntää yrityksen toimiville ratkaisuille on myös pääkaupunkiseudulla.

Kaksi tai kolme viikkoa. Tai itseasiassa kolme päivää, se taitaa olla ennätyksemme, vastaa Keittiö Onlinen yrittäjäkaksikko Anne Heiniemi ja Juha Saarinen keittiön toimitusaikaa tiedustellessa.

Siinä missä muut keittiötoimittajat sanelevat toimitusajat viikkojen tai jopa kuukausien päähän, Keittiö Onlinella kysymys käännetään asiakkaalle. Koska sinä toivoisit uuden keittiösi saapuvan?

Hyvin usein keittiöremontissa jumiudutaan vanhoihin ratkaisuihin. Anne aloittaa suunnittelun kuuntelemalla ensin asiakkaan toiveita ja kokeneena ammattilaisena hän alkaa hahmottaa uusia mahdollisuuksia ja ideoita, joita asiakas ei välttämättä osaa ajatellakaan.

Anne ja Juha ovat viimeiset kaksi vuotta luotsanneet vuonna 2015 perustettua keittiöliikettä kahdestaan sen jälkeen, kun kolmas perustajajäsen Jorma Mäkikunnas luopui Keittiö Onlinen yritystoiminnasta. Haasteellisinakin vuosina kurssi on ollut positiivinen, esimerkiksi viime vuonna kasvua kertyi 17 prosenttia. Luovuus ja tekniikka ovat toimiva kombo.

– Toimimme hyvin yhteen. Minun vastuullani on suunnittelu ja myynti ja Juha vastaa tuotannosta ja tuotteiden toimituksesta, Anne kuvailee.

161

Viime vuonna Keittiö Online toimitti
161 uutta keittiötä

Korjalankatu 8:ssa sijaitsevissa toimitiloissa uuden keittiön ostaja pääsee tutustumaan Keittiö Onlinen räätälöidyn malliston oivalluksiin. Pieniä ja isompia näppäryyksiä tulee vastaan malliryhmiin tarkemmin tutustuessa. Iso yleiskonekin katoaa kauniisti ulosvedettävällä tasolla varustettuun kulmakaappiin. (Katso malleja Mekanismit-sivuilta)

Uusinta uutta on myös kivitasojen rinnalle tullut upea keraaminen taso, joka kestää erityisen hyvin kulutusta ja kuumuutta. Keramiikka on täysin luonnonmateriaalie ja näin ollen ekologinen vaihtoehto nykyaikaiseen keittiöön.

Esillä olevista keittiömallistoista saa värimaailmaa varioimalla satoja erilaisia vaihtoehtoja.
(Katso hintaesimerkkejä keittiöistä)

Aamiaiskaapit ovat edelleen yksi Keittiö Onlinen hittituotteista.

Asiakkaan tarpeiden mukainen toteutus

– Lähtökohta on se, että toimitamme kaikki kalusteemme kasattuna. Laatikot ja etulevyt sekä mekanismit valmiiksi runkoihin asennetuna, Juha kertoo. (Lue lisää: Miksi keittiö meiltä?)

Toinen puoli toimitilaa on uudelta kalusteelta tuoksuvan tuotantotilan ja varaston yhdistelmä. Täällä rungot kasataan ja pakataan lähtövalmiiksi asiakkaalle. Käsin kootessa sekä laatu että toimivuus tulevat näin samalla varmistettua.

Kuljetusmatkojen mahdolliset vauriotkin vältetään kohdekohtaisella toimituksella. Tämän ansiosta kuljetukseen liittyviä reklamaatioita ei ole kertynyt yritykselle laisinkaan.

– Paikallinen kuljetusliike kuljettaa valmiit kokonaisuudet suoraan asiakkaalle sovitun aikataulun mukaisesti.

Keittiö Online räätälöi palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asennuspalveluun voidaan sopia myös putkimiehen ja sähköasentajan palvelut kätevästi.

– Käytämme tuttuja paikallisia asentajia, joiden laatuun voimme luottaa.

Ja mikäpä onkaan mukavampaa kuin karata vaikkapa kesämökille pariksi viikoksi, kotiin palatessa uutuuttaan hohtava keittiö odottaa käyttövalmiina. (Lue lisää: Mutkaton keittiöremontti)

Keittiö Onlinen laadun tae on asennusvalmiit ja toiminnoiltaan testatut kaapit ja laatikostot.

Viimeisen päälle hiottu aikataulu

Erityisesti yritysasiakkaat arvostavat selkeää, nopeaa ja suoraviivaista toimintaa. Yhdellä puhelinsoitolla saa jopa viikossa keittiön toimitettuna haluttuun osoitteeseen.

– Yritysasiakkaille meillä on niin sanottu nopean aikataulun mallisto. Tarvitsen vain mitat, joiden perusteella teen suunnitelma ja asiakkaan hyväksynnästä keittiö lähtee tilaukseen. Yhteistyö toimii kaikilta osin hienosti, Anne kertoo.

– Omassa varastossa pidämme tietyt kalusteiden osat ja helat. Kaikki muut tuotteet tilaamme merkkikohtaisesti luotettavilta tavarantoimittajiltamme, Juha jatkaa.

Uusia oivalluksia

– Yhä useampi uusista asiakkaista tulee meille suosituksen kautta, Anne kertoo.

– Teemme työtä asiakkaiden toiveet edellä. Jos suunnittelupöydällä ilmenee jokin haaste, käännyn Juhan puoleen, hän ymmärtää tekniset toteutusmahdollisuudet meistä kahdesta parhaiten.

Taidolla oivalletut ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ilahduttavat.

– Usein toteutus on jotain aivan muuta kuin se, mistä lähdettiin liikkeelle.

– Ensin on kuitenkin puhuttava euroista, eli millainen budjetti asiakkaalla on keittiölle. Emme kysy sitä siksi, että käyttäisimme koko rahan, vaan summa antaa työllemme raamit. Yhteisymmärrys säästää kaikkien aikaa, Juha sanoo.

Tarkoin harkitut osat luovat upean kokonaisuuden. Kultainen allas ja hana tuovat arkeenkin luksusta.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Perjantai: 9.00-16.00