Tiedustelut:
050-5099801

Uusi keittiö helposti

lokakuu 27, 2017, kategoriassa Yritys

Mikko ja Päivi Parikka ovat tyytyväisiä täydellisesti remontoituun keittiöönsä.  Keittiökalusteet tulivat Keittiö Onlinesta ja muusta remontista vastasi  Keittiö Onlinen paikallinen yhteistyökumppani Rak-Arima. (Kuva: Kouvolan Sanomat, TAVATON Media)

Parikat saivat uuden keittiön helposti

Kun kouvolalaiset Mikko ja Päivi Parikka päättivät ryhtyä uudistamaan 1990-luvulta peräisin olevaa keittiötään, tärkeimpänä uuden keittiön valintakriteerinä oli hyvä hinta-laatusuhde. Myös remontin vaivattomuus painoi paljon vaakakupissa.

Useista vaihtoehdoista Parikat päätyivät valitsemaan paikallisen Keittiö Onlinen.

– Meille oli tärkeää kokonaispalvelu eli se, miten helppo remontti on meidän näkökulmastamme, Mikko Parikka kertoo.

 

Kaikki uusiksi

Parikoiden keittiöremontissa uusittiin kaikki kaapistot, laattalattiat, seinät ja myös osa kodinkoneista. Vaikka remontti oli perusteellinen, aikaa kului purkuineen ja asennuksineen alle kaksi viikkoa.

Remonttia nopeutti merkittävästi se, että Keittiö Online toimittaa kaikki kaapistot ja laatikostot täysin valmiiksi koottuina.

Sujuvaa etenemistä edesauttoi Parikan mukaan myös se, että kaikki tarvittavat ammattilaiset laatoittajasta sähköasentajaan ja putkiasentajaan tulivat Keittiö Onlinen kautta.

– Kun projekti oli niin sanotusti yksissä hanskoissa, ei meidän tarvinnut huolehtia siitä, ovatko varmasti kaikki tekijät ajoissa. Aikataulu piti niin kuin oli sovittu, Parikka kiittelee.

Parikat ovat omien sanojensa mukaan tyytyväisiä lopputulokseen. Valmis keittiö oli juuri sellainen kuin oli suunniteltu.

– Tässäkin tapauksessa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Parikat hymyilevät.

Arjen sujuvuutta

Parikoiden keittiö on hyvä esimerkki nykyisistä keittiötrendeistä: keittiössä on yhdistetty tummia ja vaaleita sävyjä, säilytystilaa on etenkin laatikostoissa ja kalusteissa on hyödynnetty käytännöllisiä mekanismeja, Keittiö Onlinen toimitusjohtaja Jorma Mäkikunnas luettelee.

Mäkikunnaksen mukaan keittiöremonttia suunnitellessa kannattaakin miettiä ulkoasun lisäksi sitä, miten keittiö palvelee eri elämäntilanteissa. Esimerkiksi sähkötoimiset jätevaunut tai painalluksesta avautuvat ovet helpottavat niin lapsiperheen kuin iäkkäänkin arkea.

– Yksilöllisesti suunniteltu keittiö palvelee kaikenikäisiä asukkaita pitkään, Mäkikunnas sanoo.

Juha Saarinen (vas.), Anne Heiniemi ja Jorma Mäkikunnas korostavat yksilöllistä palvelua. Lähes jokaiseen keittiöön tehdään jokin yksilöllinen muutos, Heiniemi kertoo. (Kuva: Kouvolan Sanomat, TAVATON Media)

 

Lähde: Kouvolan Sanomat, Sunnuntai 22.10.2017

 

Jaa: