Tiedustelut:
050-5099801

Valaistus

Valaistus

Keittiön toimivuuden kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota keittiön valaisuun. Yleisvalon lisäksi keittiössä on erityiskohteita, joiden valaisuun kannattaa kiinnittää huomiota.

 

Valaistuksen sijaintipaikkoja keittiössä

 

Työtason riittävä valaisu on työskentelyn kannalta erittäin tärkeää. Epäsuoralla valaistuksella saadaan viihtyisä tunnelma keittiöön. Valaistuksella joitain kohtia voidaan korostaa, kuten esimerkiksi kaappien valaisu sisältä. Valaistuksessa me suosittelemme käyttettäväksi kehittyneitä ja energiatehokkaita led-valoja. Valojen teho ja väri vaihtelevat eri valaisimissa, joten on tärkeää valita oikean tyyppinen ja teholtaan sopiva valo kohteen mukaan.

 

A  Välitilan valo. Tämä on varmaankin keittiön tärkein valaistuksen paikka. Riittävä ja tasainen valaistus helpottaa työskentelyä.

B  Kaapin päälle tuleva valo. Tällä luodaan tunnelmaa keittiöön.

C  Kaappivalo. Käytetään esimerkiksi vitriinikaapeissa.

D  Sokkelivalo. Tämä on käytännöllinen vaikka yövalona.

 

Uusinta teknologiaa hyödyntävät Domus Line LED-valaisimien etuja ovat: luotettavuus, pitkä ikä (taattu jopa 50 000h jälkeen min.70% valotehosta), puhdas valo, turvallisuus, pieni lämmöntuotto (ei palovaaraa), ei ylläpitokustannuksia, alhainen energiankulutus, valo syttyy välittömästi.

Polar

 

Polar luonnonvalkoisella valolla 4000-4500 Kelviniä, 400 Lumenia/valaisin. Voidaan kytkeä ja käyttää joko seinäkatkaisijan kautta tai kaikkien Domus Line katkaisijoiden/himmentimien kanssa.

 

 

Smally Plus IP20 & Smally IP44

 

Uudenlainen SMD LED teknologia tuottaa pisteettömän, laajan ja yhtenäisen valokeilan pienemmällä sähkönkulutuksella. Luonnon valkoinen valo, 4300 Kelviniä, 390 Lumenia/valaisin.

 

 

 

Titan

 

Titan luonnonvalkoisella valolla 4000 Kelviniä, 270 Lumenia/valaisin. Voidaan kytkeä ja käyttää joko seinäkatkaisijan kautta tai kaikkien Domus Line katkaisijoiden/himmentimien kanssa.