Valaistus

Keittiön toimivuuden kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota keittiön valaistukseen.

 

Yleisvalon lisäksi keittiössä on myös erityiskohteita,
joiden tehokas valaistus helpottaa keittiössä työskentelyä.

Etusivu » Valaistus

Työtason riittävä valaisu on työskentelyn kannalta erittäin tärkeää. Valaistuksessa suosittelemme pääsäntöisesti käytettäväksi kehittyneitä ja energiatehokkaita Domus Line ja Osram LED-valoja.

Uusinta teknologiaa hyödyntävien LED-valaisimien etuja ovat: luotettavuus, pitkä ikä (taattu jopa 50 000h jälkeen min.70% valotehosta), puhdas pisteetön valo, turvallisuus, pieni lämmöntuotto (ei palovaaraa), ei ylläpitokustannuksia, alhainen energiankulutus, valo syttyy välittömästi.

LED-valaisimet

Polar Alumiini/mattamusta

5W 24V 4000K

Domus Line Polar luonnonvalkoisella valonsävyllä. 400 lumenia/valaisin. Tämä alumiinirunkoinen valaisin on todella tehokas ja suosituin välitilavalomme. Saatavana myös mattamustana.

Saatavilla myös Polar master on/off katkaisijalla.

Huom! Täysin pisteetön, laaja ja yhtenäinen valokeila.

Ledcut

24Vdc 4000K

Määrämitta led-nauhat. Osramin tekniikalla varustetut led-nauhat valmistetaan mittatilaustyönä. Profiilit toimitetaan täysin asennusvalmiina.

Valonsävy 4000K neutraalivalkoinen, 24Vdc, valonteho 1140 lm/m.

Profiilivärit valkoinen, musta tai hopea.

Unika ledvalosarja

4,5W 24V 2700-4000K

Unika D-Motion on pinta-asenteinen ledsarja, joka sisältää ledspotin, touch dimmer kytkimellä varustetun spotin, schuko pistorasialla varustetun spotin sekä 30W 24Vdc virtalähteen.

Jokaisessa spotissa on 4,5W led, josta touch dimmer -kytkimellä voi säätää valotehoa tai vaihtaa kolmella hipaisulla valonväriksi 2700K tai 4000K. Ledien 2m johdoissa on pikaliittimet liitinrimalle. Pistorasia 230V (max 16A).

Sävyt musta ja harjattu teräs.

K-PAD IR

24V 4000K

K-PAD IR soveltuu käytettäväksi kaapin sisävalona. Valaisin on varustettu IR kytkimellä, joka kytkee laitteen ON / OFF tilaan oven auetessa ja sulkeutuessa. Valonsävy luonnonvalkoinen 4000K, 55 lumenia / W. Huom! Täysin pisteetön, laaja ja yhtenäinen valokeila.