Miksi keittiö meiltä?

Lupaus paremmasta palvelusta ja enemmän vastinetta rahallesi.

Etusivu » Miksi keittiö meiltä?

Me Keittiö ONline:lla mietimme aina ratkaisuja, jotka vähentäisivät asiakkaidemme taakkaa uuden keittiön suunnittelun tai vanhan remontoinnin yhteydessä – ratkaisuja, jotka tekevät kodin parannuksesta helpompaa, nopeampaa ja vaivattomampaa.

Niinpä kysymmekin, tiesitkö että toimittamamme kalusterungot tulevat AINA valmiiksi koottuina: kaapit ja laatikostot kasattuina, etusarjat ja mekanismit paikoillaan? Kalusteet on pakattu ja muovitettu huolellisesti kuormalavoille, joista tuotteet on helppoa ja vaivatonta siirtää asennuspaikalle.

Jos toimitukseen kuuluvat kodinkoneet, tulevat ne myös mukana samassa toimituksessa. Toimitamme kalusteet kotiovellesi, sovittuna ajankohtana, paikallisen kuljetusyrittäjän toimesta. (MPT-Jakelu Oy)

Pystymme määrittämään toimitusajan päivän tai jopa tunnin tarkkuudella. Erikseen sovittuna järjestämme kalusteille myös sisäänkannon. Tarvittaessa järjestämme myös ammattitaitoisen asentajan joka asentaa kalusteet asiantuntevasti ja turvallisesti.
Asentajan kautta järjestyy myös keittiön LVIS-työt. Huoleton ratkaisu jolla säästät aikaa!

Voit lukea lisätietoja meistä Myymälä-sivulta.

Tiesitkö tämän meistä?

Tiesitkö että osana Keittiö ONline:n parempaa palvelua, teemme kalusteiden kokoamisvaiheessa muutamia työvaiheita, joilla varmistetaan että sinä saat parhaan mahdollisen tuotteen?

Laatikoiden kasaus

Laadukkaat Tandembox hidastinlaatikot kasataan puristimella. Näin laatikko tulee varmasti ristimittaan ja toimivuus säilyy täydellisenä.

Mekanismien kasaus

Mekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa Aventos HF-mekanismi.

Mekanismien asennus

Mekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa kulmamekanismi LeMans.

Jätemekanismit

Jätemekanismit asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen. Kuvassa valmiiksi asennettu myös jätevaunun sähköinen Servo Drive-aukaisumekanismi.

Johtojen läpiviennit

Kun välitilavalot kuuluvat toimitukseen, teemme yläkaappeihin johtokanavat valmiiksi LED-valojen johtoja varten. Näin vältymme häiritseviltä johdoilta kaapin sisäpuolella.

Etulevyt

Laatikostojen laatikot ja etulevyt asennetaan runkojen kasausvaiheessa valmiiksi paikoilleen.

Kuljetus ja pakkaus

Kuljetusvaurioden välttämiseksi kalusteet pakataan kuormalavoille. Paikallinen kuljetusyrittäjä toimittaa ne kotiovellesi.

Toimitus tai nouto

Toimitamme kalusteet pääsääntöisesti kotiinkuljetettuna, mutta myös nouto varastoltamme on mahdollista.

Aihetta hymyyn

Keittiö Online laatua

Meiltä ostettu keittiö täyttää korkeat laatu- ja varustevaatimukset, kestää pitkään ja siellä on kiva suorittaa päivittäisiä arkiaskareita.

Meillä nämä ovat osa vakiovarustelua ja hyvää palvelua.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Perjantai: 9.00-16.00