Toimintatavat

Valssaten valmiiseen keittiöön.

Etusivu » Toimintatavat

Keittiö ONline toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet ripeästi ja joustavasti, yli 20 vuoden kokemuksella. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa toimitamme laadukkaat kalustekokonaisuudet nopeasti ja edullisesti jopa 10 vuoden takuulla.

Mittaus

Kun suunnittelet uutta tai uudistat vanhaa, tarkat ja oikeista kohdista otetut mitat ovat tärkeää pohjatyötä onnistuneelle projektille.

Jos et ole varma mitä ja miten mitata, saat kauttamme tarkistus- ja mittauspalveluita.

Tarvittaessa kartoitamme myös keittiön ja muun huoneiston remonttitarpeet.

 

Suunnittelu

Saat kauttamme kokonaisvaltaisen suunnitelman kotisi kalusteista. Tule tarvekartoitukseen, jossa ammattitaitoinen myyjämme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön. Saat suunnitelmista 3D-kuvat, joista näet helposti miten kalusteet sijoittuvat uuteen keittiöösi.

Varaa sinulle sopivin tapaamisaika joko puhelimitse tai lähetä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä kaavio

Tarjous

Teemme sinulle ohittamattoman tarjouksen, samalla hyödyntäen myös voimassa olevia kampanjoita. Saat kirjallisen tarjouksen tarvekartoituksen perusteella.

Näet meneillä olevat kampanjat ja ajankohtaiset tarjoukset Uutiset-sivultamme. Katso myös tarjoamamme rahoitusvaihtoehdot

Tilaus & toimitus

Kun tarjous on hyväksytty, tilaamme tuotteet ja toimitamme tilaamasi kalusteet sovittuna ajankohtana. Saat kalusterungot aina valmiiksi kasattuna, laatikot ja mekanismit valmiiksi paikoilleen asennettuna.
Toimitamme kalusteet suoraan kotiovellesi, tai voit myös noutaa ne varastoltamme.

Asennus ja Mutkaton remonttipalvelu

Saat tilattua kauttamme ammattitaitoisen asentajan joustavalla aikataululla. Asennuksen yhteydessä suoritamme myös muut huoneiston saneeraustarpeet. Asennuksen yhteydessä järjestämme myös tarvittaessa sähkö- ja putkityöt.

Lopputuloksena viimeistelty, *käyttövalmis keittiö jonka voit ottaa heti käyttöön luovutuspäivänä.

*Pinnat viimeisteltyjä, kalusteet valmiiksi asennettuna, kodinkoneet käyttökunnossa ja valmiina.