Myymälä

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!

Etusivu » Myymälä

Tietoa meistä

Me Keittiö Onlinella uskomme vahvasti henkilökohtaiseen palveluun. Tekniikan kehittyessä ja verkkokauppojen yleistyessä myös mahdollisuus virheille ja väärinkäsityksille kasvaa. Keittiön ja kylpyhuoneen remontointi ja kalustehankinnat vaativat sekä ajallista että taloudellista sitoutumista projektiin ja ilman asiakkaan ja myyjän välistä kontaktia on vaikea taata asiakastyytyväisyyttä.

Niinpä meillä keittiösuunnitelma tehdäänkin aina yhdessä asiakkaan kanssa myymälässämme, kasvotusten vaikka kahvikupin ääressä. Samalla autamme, opastamme ja vastaamme kysymyksiisi ja tarvittaessa kerromme meidän mielipiteemme, miten suunnittelemasi kodin remontti kannattaisi toteuttaa. Meille tyytyväinen asiakas on tärkein ja olemme aina valmiina palvelemaan Sinua.

Emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn mallistoon tai ketjuun, vaan olemme räätälöineet oman laajan malliston yhdessä useiden eri yhteistyökumppanien kanssa. Keittiö Online toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet yksityis- ja yritysasiakkaille, yli 30 vuoden kokemuksella!

Kurkistus myymäläämme

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Perjantai: 9.00-17.00

Lauantait: sopimuksen mukaan