Myymälä

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!

Etusivu » Myymälä

Tietoa meistä

Keittiö Online on perustettu vuonna 2015 ja meillä on yli 20:n vuoden kokemus alalta. Toimitamme tällä hetkellä yli 150 keittiötä vuodessa pääosin Kouvolan ja Kymenlaakson alueelle. Meiltä löytyy keittiöratkaisut kotitalouksiin, taloyhtiöihin sekä yritysten toimitiloihin – olipa kyseessä sitten perinteinen keittiöremontti tai uudiskohde!

Me Keittiö Onlinella uskomme vahvasti henkilökohtaiseen palveluun. Tekniikan kehittyessä ja verkkokauppojen yleistyessä myös mahdollisuus virheille ja väärinkäsityksille kasvaa. Keittiön remontointi ja kalustehankinnat vaativat sekä ajallista että taloudellista sitoutumista projektiin ja ilman asiakkaan ja myyjän välistä kontaktia on vaikea taata asiakastyytyväisyyttä.

Meillä keittiösuunnitelman tarvekartoitus tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa myymälässä. Samalla autamme, opastamme ja vastaamme kysymyksiisi ja tarvittaessa kerromme meidän mielipiteemme miten suunnittelemasi kodin remontti kannattaisi toteuttaa. Meille tyytyväinen asiakas on tärkein ja olemme aina valmiina palvelemaan Sinua.

Olemme kokeneita yrittäjiä ja paikallinen toimija, emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn ketjuun tai valmistajaan. Olemme räätälöineet oman laajan malliston yhdessä useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme mielestämme parhaat ratkaisut ja laadukkaimmat kalusteet keittiön ja kodin remontointiin. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa parasta mahdollista palvelua, järkevää hinnoittelua, nopeaa aikataulua ja ennen kaikkea toimitusvarmuutta.

Tervetuloa tekemään luotettavia ja pitkäikäisiä päätöksiä keittiön ja kodin remontoinnin suhteen kanssamme!

Kurkistus myymäläämme