Muutos­kohteet

Etusivu » Referenssit » Modernia mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Modernia mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Asiakkaamme keittiö on kokenut merkittävän muodonmuutoksen, ja lopputulos on häikäisevä yhdistelmä modernia tyyliä ja huippuluokan käytännöllisyyttä. Tämä keittiö on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeisiin ja samalla tuomaan iloa ja helppoutta arkeen.

Muutoksilla tilaa ja toimivuutta
Uudessa keittiössä vesipiste on siirretty pois ahtaasta kulmasta, mikä vapauttaa työskentelytilaa ja parantaa käytännöllisyyttä. Liesitason siirtäminen keittiön niemekkeeseen tuo samalla modernia ilmettä ja helpottaa ruoanlaittoa. Niemekkeen päältä luovuttiin samalla raskaista vitriinikaapeista, mikä tekee keittiöstä avaramman ja valoisamman.

Tyylikäs ja yhtenäinen värimaailma
Vanhan keittiön täysin valkoiset pinnat on päivitetty tyylikkäiksi ruskean sävyiksi ja kashmirin pehmeiksi vivahteiksi. Tällä saatiin keittiöön lämmin, kotoisa ja kutsuva tunnelma, mikä lisää viihtyvyyttä entisestään.

Huippuvarustellut ja käytännölliset yksityiskohdat
Uudessa keittiössä käytännöllisyys on viety uudelle tasolle. Aamiaiskaappi, jonka ovet taittuvat kätevästi sivuun Wingline-mekanismilla, tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja pitää keittiön siistinä. (kts. Mekanismit-sivu) Niemekkeen kruunaa tehokas ja moderni Bora Pure-liesitasotuuletin, joka takaa raikkaan ilmanvaihdon kokkaamisen aikana.

Yläkaapeissa on käyttöä helpottavat Aventos HF-mekanismilla varustetut kaksiosaiset ovet, jotka avautuvat kätevästi ylöspäin pois tieltä. Blum Tandembox -laatikoiden luotettavuus ja pitkäikäisyys varmistavat, että keittiön säilytystilat toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen. K-Line Move-kulmamekanismi puolestaan tekee kattiloiden ja pannujen säilytyksestä ja käytöstä helppoa ja tehokasta. Mausteiden säilytys on hoidettu käytännöllisellä Legra200-maustetelineellä, joka pitää mausteet kätevästi käden ulottuvilla. Näistä lisää Mekanismit-sivuilla.

Vähän vanhaa, paljon uutta
Vanhasta keittiöstä haluttiin säilyttää hyväkuntoinen Festivo-kylmälaite, joka on nyt saumattomasti integroitu uuteen kokonaisuuteen. Tämä yhdistelmä vanhaa ja uutta tuo keittiöön uniikin ja persoonallisen ilmeen.

Tämä uudistettu keittiö ei ole vain kaunis katsella, vaan se on myös erittäin toimiva ja käytännöllinen. Se on täydellinen esimerkki siitä, miten modernit ratkaisut ja huippuvarustelut voivat tehdä keittiöstä kodin sydämen, jossa on ilo viettää aikaa ja valmistaa ruokaa.

  • Ruskeaa ja Kashmiria yhdistellen
  • Aamiaiskaappi
  • Wingline taiteovimekanismi
  • Niemekekeittiö
  • Aventos HF
  • Blum Tandembox
  • Bora Pure
  • K-Line Move-kulmamekanismi
  • Legra200 mausteteline

Materiaalit

Ovimallit: Yläovi Fino Seepia pystykuvio, alaovi Feel Kashmir
Välitila: Aluco satiini valkoinen
Työtaso: Kupari laminaatti ABS-reuna
Vedin: Alfa antiikkiruskea160mm
Allas: Savo Puula 60 musta komposiitti
Hana: Damixa Silhouet harjattu kupari
Liesitasotuuletin: Bora Pure
Kodinkoneet: Bosch