Muutos­kohteet

Etusivu » Referenssit » Mustaa eleganssia ja kultaista ylellisyyttä

Mustaa eleganssia ja kultaista ylellisyyttä

Tässä olisi tarjolta uusinta uutta ja ajatonta tyylikkyyttä! Mustan ja tammen yhdistelmä luo tasapainoisen kokonaisuuden, kruunattuna päivittäistä käyttöä helpottavilla yksityiskohdilla.

Integroidut Kodinkoneet
Kodinkoneiden sulautuminen osaksi keittiön sisustusta tekee tilasta saumattoman ja antaa mahdollisuuden nauttia modernin teknologian eduista häiritsemättä kokonaisuutta. Tässä on toiminnallisuus ja tyyli huomioitu.

Kullan hohtoa
Katseenkestävät yksityiskohdat ovat olennainen osa tämän keittiön estetiikkaa. Kullan värinen välitila toimii rohkeana ja yllättävänä elementtinä, joka tuo ripauksen ylellisyyttä keskelle arkea.

Arkea helpottavat ratkaisut
Tämä keittiö on suunniteltu palvelemaan niin tyylikkyydellään kuin käytännöllisyydelläänkin. Ylös avautuvat Aventos HK-S ovet ja Blum Tandembox laatikostot tekevät arkisista askareista sujuvampia ja vaivattomampia. Jokainen yksityiskohta on harkittu ja toteutettu täydellisesti, jotta keittiö olisi paitsi kaunis myös äärimmäisen toimiva.

Valmiiksi asennetun mukavuus ja helppous
Keittiön toimitus valmiiksi asennettuna on kuin kirsikka kakun päällä. Asiakkaamme ei tarvinnut huolehtia monimutkaisista asennusprosesseista vaan pääsi heti nauttimaan uuden keittiön tuomasta ilosta ja mukavuudesta. Asennustyön hoiti yhteistyökumppanimme Kymen STG.

Tämä uusi keittiö ei ole ainoastaan ruoanlaittopaikka, vaan se on myös kodin sydän, jossa koko perhe voi kokoontua yhteen ja jakaa arjen ilot ja haasteet. Se on paikka, jossa syntyy muistoja ja jaetaan rakkaudella valmistettuja aterioita. Tämä on keittiö, joka tekee jokaisesta päivästä hieman paremman.

  • Integroidut kodinkoneet
  • Mustaa ja tammea yhdistellen
  • Pystykuvio
  • Valmiiksi asennettuna
  • Kullanvärinen välitila
  • Ei yläkaappeja
  • Aventos HK-S (kts. mekanismit)
  • Blum Tandembox (kts. mekanismit)

Materiaalit

Ovimallit: Yläovi vaalea Tammi pystykuvio, alaovi mattamusta Laku
Välitila: Aluco harjattu kulta
Työtaso: Massiivipuu öljytty tammi
Vedin: Cubix 128mm musta
Allas: Savo Puula musta komposiitti
Hana: Damixa Silhouet musta
Liesituuletin: Savo C-75 musta
Kodinkoneet: Bosch