Tiedustelut:
050-5099801

Tietosuojaseloste

Henkilötietoihisi liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään

 

AHJ-Kaluste Oy
Korjalankatu 8
45130 Kouvola
info@keittioonline.fi

 

Käsittelyn tarkoitus ja perusteet sekä käsiteltävät tiedot

 

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään, jotta voimme vastata verkkosivujen yhteydenottopyyntöihin ja kohdistettuihin yhteydenottopyyntöihin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

 

Keräämme tietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

 

Verkkosivuston kautta tehdystä yhteydenottopyynnöstä keräämme antamasi tiedot, jotka voivat olla nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja yhteydenoton aiheen ja viestin.

 

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianosaisen suostumusta.

 

Henkilötietojen käsittelijät

 

Tietojasi käsittelevät yrityksemme ja sen työntekijät. Tietoihin on myös pääsy IT-yrityksellä, joka ylläpitää verkkosivujamme. Lisäksi henkilötietojasi voivat käsitellä tavaran kuljetusyritys, tilitoimisto ja tilintarkastaja.

 

Tietojen säilytys

 

Pyrimme pitämään tietosi täsmällisinä ja ajantasaisina, emmekä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen. AHJ-Kaluste Oy on velvollinen säilyttämään lakisääteiset tiedot, kuten palkkahallintoa, veroja ja tilintarkastusta varten tarvittavia tietoja. Kuinka kauan tietyt tietotyypit säilytetään, voivat poiketa ilmoitetuista käytännöistä erityisistä lakien ja asetusten vaatimuksista ja sovituista käytännöistä. Henkilökohtaisia tietoja voidaan säilyttää näistä poiketen yksilöllisistä liiketoiminnan vaatimuksista.

 

Yhteydenottopyynnön kautta saatuja tietoja säilytetään pisimillään 6kk mikäli yhteydenotto ei johda sopimussuhteeseen.

 

Rekisteröidyn oikeudet

 

Henkilötietojen käsittelyn kohteella on seuraavat oikeudet:

 

  • Pääsyoikeus – sinulla on oikeus pyytää kopio tiedoistasi.
  • Oikaisuoikeus – Sinulla on oikeus korjata virheellisiä tai puutteellisia tietoja.
  • Unohtumisoikeus – tietyissä olosuhteissa voit pyytää poistamaan tietoja, joita meillä on sinusta.
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä – tietyt edellytykset antavat oikeuden rajoittaa käsittelyä.
  • Siirrettävyysoikeus – Sinulla on oikeus saada tiedot, jotka meillä on, siirrettävän toiseen organisaatioon.
  • Oikeus vastustaa – sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä käsittelyjä kuten suoramarkkinointia.
  • Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä, mukaan lukien profilointi – sinulla on myös oikeus olla olematta automaattisen käsittelyn tai profiloinnin oikeusvaikutusten alainen.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutetun toimisto, 02-956 166 07).

 

Jos haluat tehdä muutospyyntöjä rekisterissämme oleviin tietoihin, pyydämme ottamaan yhteyttä tietosuojaselosteen alussa mainittuun rekisterin pitäjään. Ilmaise pyynnössäsi oma nimesi, korjattavat tiedot ja yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä tiedon korjaamiseen tai sen korjauspyynnön epäämiseen liittyen.