Tiedustelut:
050-5099801

Tuotteet

 

 

Moderni, klassinen, romanttinen...

Sinun kotiisi sopivat kalustekokonaisuudet

 

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kalusteratkaisuja kotisi kaikkiin tiloihin. Poimi parhaat ideat malliesimerkeistä ja tule myymäläämme toteuttamaan unelmiasi uudesta keittiöstä, kylpyhuoneesta tai säilytyskalusteista.

 

 

Keittiössä viihdytään päivittäin, olitpa sitten himoleipuri tai gourmet-kokki meiltä löydät laadukkaat ja kestävät materiaalit kotisi sydämeen. Valittavana on useita ovi sekä tasovaihtoehtoja. Voit halutessasi myös tutustua Stalan designer-suunnitteluohjelmaan, jolla suunnittelet näppärästi keittiöösi uuden linjakkaan pesupöydän.

Aamu alkaa ja päivä päättyy kylpyhuoneen kautta. On mukavaa että myöskin kylpyhuoneessa on siisti sekä toimivat kalusteratkaisut ja voihan se olla hieman näyttäväkin, vieraita varten...

Laajasta Kabinetti-mallistosta löydät vakaasti rullaavat ja turvalliset ovet sekä tarpeittesi mukaan rakentuvat säilytysratkaisut. Kalusteet valmistetaan juuri Sinun tarvitsemien mittojen mukaan.

Keittiön toimivuuden kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota keittiön valaisuun. Yleisvalon lisäksi keittiössä on erityiskohteita, joiden valaisuun kannattaa kiinnittää huomiota.

BLUM-mekanismit ovat syntyneet pitkän kehitystyön tuloksena, joiden tarkoituksena on tehdä arjesta sujuvampaa. Hyvin suunnitellut avausmekanismit helpottavat haastavien tilojen suunnittelua ja tarjoavat vaihtoehdon vetimille. Säilytysmekanismien avulla hyödynnät kaappitilan kaikkein tehokkaimmin ja löydät helposti paikan jokaiselle tavaralle.

Suunnittelemme kanssasi toimivan kokoonpanon uuteen keittiöösi tai annamme parannusehdotuksia jo olemassa olevaan keittiöön. Löydät kauttamme luotettavat laatumerkit keittiöösi, jotka ovat pitkäikäisiä ja takaavat että päivittäinen elämä keittiössä sujuu kuin tanssi.

Saat kauttamme toimivat kalusteratkaisut keittiöiden ja kylpyhuoneiden lisäksi myös muihinkin huonetiloihin. Mallistostamme löytyy kattava valikoima myös komeroita sekä kodinhoitohuoneen kalusteita.

Suosituimmat mallimme tarjoamis­tamme tuot­teista. Lisää tuot­teita esil­lä liik­kees­sämme, terve­tuloa tutus­tumaan!

Lisäsimme tuotevideot-osioon muutaman esittelyvideon BLUM:in mekanismeista.