Uutiset

Etusivu » Uutiset » Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

28.02.2020 | Uutiset

Suomen Yritysvaliot Oy teki puolueettoman tutkimuksen ja suoritti aitoihin asiakaskokemuksiin pohjautuvia henkilökohtaisia haastatteluja ja myönsi meille oheisen sertifikaatin.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista.

Olemme toimineet Kouvolan alueella vuodesta 2015 saakka ja lähes 500 kodissa on jo Keittiö Onlinen keittiö. Haluamme kiittää Teitä mukavat asiakkaat! Teitä on ollut ilo palvella keittiöasioissa kaikki nämä vuodet ja jatkossa pyrimme vähintäänkin yhtä hyvään suoritukseen!

u

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen

Kysyttävää palveluistamme? Yhteystiedot

Koronaan liittyen

Olemme ryhtyneet liikkeessämme ennalta­ehkäiseviin toimiin korona­tilanteesta johtuen. Kiinnitämme erityishuolta hygieenisyyteen liike­tiloissamme ja vältämme lähi­kontakteja. Myymälässämme on wc-tilat, jossa voi pestä käsiä ja myös käsidesiä on tarjolla.

Liikkeemme on avoinna ja toimitukset jatkuvat normaalilla aikataululla.

Pidetään huolta toisistamme.

Onnelliset keittiöt

Yhteystiedot

Korjalankatu 8, 45130 Kouvola

050-5099801

info@keittioonline.fi

Maanantai - Torstai: 9.00-17.00
Perjantai: 9.00-16.00